Home Nieuws Komst nieuwe verdediger én aanvaller lijkt aanstaande, PSV wil vier lopende contracten...

Komst nieuwe verdediger én aanvaller lijkt aanstaande, PSV wil vier lopende contracten sleutelspelers verlengen

17130
4

Succes heeft ook een keerzijde. Die gaat waarschijnlijk aanstaande zomer gevoeld worden want er wordt volop getrokken aan de nodige spelers die dit seizoen furore maken.

Na afloop van het lopende seizoen, dat normaal gesproken een landstitel zal gaan opleveren, gaat er wel degelijk het nodige veranderen. Er zullen de nodige contracten het laatste contractjaar ingaan en dat zal Earnie Stewart normaal gesproken enige hoofdbrekens gaan bezorgen. PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad richt zich op de transferplannen van de club en denkt te weten welke koers PSV gaat varen komende zomer.

Er lijkt PSV alles aan gelegen de contracten van vier sleutelspelers te verlengen. Het gaat om Olivier Boscagli, Walter Benitez, Jordan Teze en Joey Veerman. Naar alle waarschijnlijkheid zal het verlengen van de contracten van de eerste drie genoemde spelers, Olivier Boscagli, Walter Benitez en Jordan Teze, wat minder moeite kosten dan het verlengen van het contract van laatst genoemde, Joey Veerman. De toekomstige wensen van Veerman zijn helder want de middenvelder uit Volendam lijkt te gaan voor een zomerse toptransfer maar zeker is dat zeker niet.

Recent vertelde de zaakwaarnemer van Veerman dat verlengen bij PSV ondanks eerdere berichtgevingen, geenszins uitgesloten is. Van Kooperen wist zelfs te melden dat Veerman wel degelijk openstaat voor een nieuw contract bij PSV. Toch lijkt de kans klein dat PSV de huidige en zeer sterke selectie van dit seizoen bij elkaar kan houden.

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV dus de toekomst in wenst te gaan met onder andere Olivier Boscagli, Walter Benitez, Jordan Teze en Joey Veerman. PSV denkt het genoemde kwartet spelers ondanks alle internationale belangstelling wel degelijk in Eindhoven te kunnen houden. Ook een langere samenwerking met huurlingen Sergino Dest en Malik Tillman wordt lastig maar tegelijkertijd zeker niet onmogelijk. Dit temeer omdat de stem van de hoofdrolspelers zelf ook telt. Zowel Tillman als Dest staan open voor een toekomst bij PSV, ondanks de wensen zichzelf zo snel als mogelijk is bij de Europese top te voegen. De weg der geleidelijkheid is wat waard tenslotte.

De optie tot koop in hun contract is ‘aan allerlei mitsen en maren zijn gebonden’, schrijft de regionale krant. Hoe staat het met de toekomst van de speler die zelf nog lang niet aan een grote uitgaande transfer gekoppeld wenst te worden? Een vertrek van Johan Bakayoko kan financieel zeer aantrekkelijk worden voor PSV, dus moet de club alvast uitkijken naar nieuwe aanvallende versterkingen.

“Minimaal één en misschien wel twee extra opties zijn nodig”, aldus clubwatcher Rik Elfrink. “Daarnaast is het de verwachting dat PSV na dit seizoen minstens één nieuwe centrale verdediger wil aantrekken, voor de positie van André Ramalho en de nu gehuurde Armel Bella-Kotchap.”


Vorig artikelNoa Lang na statement Brugge tijdens medische keuring: ‘Ik kom niet terug, ik wil perse naar PSV’
Volgend artikelNa nieuwe sublieme partij op het hoogste niveau klinkt het: ‘Schouten naast Virgil van Dijk’

4 REACTIES

  1. inderdaad Andre Ramalho niet laten gaan gewoon een nieuw contract is een waardevolle speler voor psv ik zie hem graag erbij

  2. Ik ben het jan Schouten eens Romalho is een waardevolle speler die heb ook zijn kwaliteiten en zijn transfer waarde is ook niet van toepassing maar als psv toch op zoek is naar een extra verdediger achter Romalho is alleen maar goed

  3. PSV moet Andre Ramalho niet laten gaan. Hij is uitstekend met de kop en ruimt zo veel op bij tegenstoten. de vele kritiek op hem vind ik onterecht. Hij heeft ook nog een uistelende pass in de benen en is bij een corner gevaarlijk.

    Houden die man!!!!!
    Jan Schouten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in