Home Nieuws Komst Luuk de Jong hangt in de lucht, maar vraagprijs Sevilla kan...

Komst Luuk de Jong hangt in de lucht, maar vraagprijs Sevilla kan ervoor zorgen dat PSV doorschakelt

9341
0

Luuk de Jong en PSV hebben beide hun zinnen gezet op een hereniging deze zomer. Of het er daadwerkelijk van gaat komen valt toch nog te bezien.

Hoe zit dat precies want PSV wil maar al te graag en Luuk de Jong heeft ook voor zichzelf besloten dat zijn toekomst opnieuw in Eindhoven ligt. Het struikelblok is momenteel toch werkgever Sevilla. De club uit Andalusië zit hoog in de boom voor haar spits. De Jong besliste twee jaar geleden eigenhandig de Europa League voor de Andalusiërs en scoorde daarna nog in de theaters van Barcelona, Real Madrid en Atletico Madrid. Luuk de Jong is door zijn verblijf in de Primera Division nu eenmaal een betere spits geworden, is de toch min of meer terechte conclusie over zijn kwaliteiten. Technisch vaardiger ook getuige zijn spel bij FC Barcelona afgelopen seizoen. En dus wenst Sevilla een som van zes miljoen euro te ontvangen voor haar spits.

PSV aast op de komst van de spits, die altijd 22 tot 26 doelpunten zal vertegenwoordigen en daarmee al bijna een zekerheid voor de eerste of tweede plaats op de ranglijst zal zijn. Die notering levert hoe dan ook Champions League startgelden op na dit seizoen. Dit is het gevolg van de hogere ranking van de Nederlandse clubs. Vooralsnog heeft Sevilla helemaal geen haast. Het is immers nog weken wachten op de deadline van 1 september, waardoor er gerust veel meer uit de transfersom gehaald kan gaan worden dan PSV wenst te betalen.

De mogelijke komst van Luuk de Jong hangt wel in de lucht, maar zolang Sevilla weet vast te houden aan de vraagprijs van zes miljoen euro, lijkt de club in een impasse te geraken. De huidige vraagprijs lijkt vooralsnog te gortig te zijn voor PSV. ‘Als dat niet lukt, schakelt PSV op een gegeven moment door’, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelClubloze en geblesseerde Ryan Thomas: ‘Heel netjes van Van Nistelrooij’
Volgend artikelOok transferspecialist Romano bemoeit zich met geruchten rond PSV en James Rodríguez: ‘Vele vragen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in