Home Nieuws Komst Davinson Sánchez nog niet uit zicht, Sánchez ziet ondanks akkoord clubs...

Komst Davinson Sánchez nog niet uit zicht, Sánchez ziet ondanks akkoord clubs transfer naar Moskou niet zitten

7765
0

Voorzichtig kunnen we komende dagen dan wel weken gaan denken aan de daadwerkelijke komst van een nieuwe rechter centrale verdediger.

Althans, als we buitenlandse media moeten geloven. Het Latijns-Amerikaanse medium 90min.com publiceerde dit week een shortlist, dan wel analyse over de verdedigers die bij Earnie Stewart en de scouting van de club in beeld zouden zijn. Daarbij ging de aandacht vooral uit naar twee Mexicaanse centrale verdedigers. Het betreffen César Jasib Montes Castro en Gilberto Tiba Sepúlveda López.

Ook het Mexicaanse medium TV Azteca Deportes maakt melding van concrete interesse in de verdedigers, die voor verschillende clubs actief zijn. Gilberto López is een 24-jarige Mexicaanse centrale verdediger, die momenteel speelt voor de Mexicaanse club Chivas Guadalajara, nieuwe club van Érick Gutiérrez.

De andere verdediger die concreet met PSV in verband wordt gebracht is César Jasib Montes Castro. Montes Catro is een 26-jarige centrale verdediger met iets meer internationale ervaring dan Gilberto López. Montes Castro debuteerde in 2017 in het Mexicaans nationale elftal als international en is tegenwoordig speler van voetbalclub RCD Espanyol uit Barcelona. In Mexico verwacht men dat PSV op korte termijn zal gaan doorpakken voor één van beide verdedigers.

Echter is daar nog altijd de naam van Davinson Sánchez die al wekenlang rond gaat. De Colombiaan is toch wel de gedoodverfde favoriet om de defensie van en stevige kwaliteitsimpuls te voorzien. Ook voor Peter Bosz en Earnie Stewart is de komst van de 27-jarige verdediger van Tottenham Hotspur prioriteit. De omstandigheden rond een transfer van de topverdediger zijn voor PSV begrippen niet heel gunstig te noemen.

Zeker niet nadat afgelopen week bekend werd dat de gewilde verdediger op weg leek naar Spartak Moskou. Werkgever Tottenham Hotspur en Spartak Moskou bleken akkoord te zijn over een transfersom inclusief bonussen van 15 miljoen euro, maar na het gemelde akkoord bleek het rustig te zijn rond de transfer. Dat zou een simpele reden hebben, wordt in Londen gemeld. Davinson Sánchez zou namelijk geen trek hebben in een transfer naar de Russische club en dus lijkt die transfer in zijn geheel niet door te gaan, denkt men in Londen.

De Colombiaan het niet ziet zitten om naar Rusland te vertrekken en bijvoorbeeld geen internationale wedstrijden te kunnen spelen. Spartak Moskou zou inmiddels op de hoogte zijn van de wensen van Davinson Sánchez. Vooralsnog lijkt de verdediger dus nog altijd beschikbaar te zijn voor PSV en weet een toptransfer naar Eindhoven nog tot de mogelijkheden te behoren.


Vorig artikelJacht PSV op centrale verdedigers houdt buitenlandse media bezig | Dit is de shortlist met 6 kandidaten
Volgend artikelPOLL | Is het huidige PSV klaar voor de wedstrijden tegen Feyenoord en Sturm Graz?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in