Home Nieuws Koeman haalt hard uit naar FC Barcelona maar kan glimlach niet onderdrukken...

Koeman haalt hard uit naar FC Barcelona maar kan glimlach niet onderdrukken na vraag over Veerman

1749
0

‘Is voorzitter Laporta een lul?’, vroeg Hans Kraaij Junior recent aan Ronald Koeman?

Het antwoord van de bondscoach liet zich raden maar was toch verrassend te noemen. ‘Ja’, zei de bondscoach over de proleet die Laporta inderdaad is. Koeman mag dan nog altijd een graag geziene gast zijn bij de club die hij al jarenlang aanhangt en een bijzonder gevoel bij heeft maar de bondscoach schroomt ook niet uit te halen indien noodzakelijk.

Dat gebeurde na Nederland – IJsland opnieuw. Want de bondscoach was ondanks de 4-0 zege op IJsland natuurlijk aangedaan door het nieuws rond Frenkie de Jong. Het is logisch te noemen dat Ronald Koeman teleurgesteld is na het onheilspellende nieuws en die teleurstelling straalde de Zaandammer dan ook uit maar dan verscheen er plots toch een glimlach op het gezicht van de bondscoach.

Koeman werd gevraagd naar de vervangers van Frenkie de Jong. Daar werd Koeman dan toch best vrolijk van nadat hij eerst hard uithaalde naar FC Barcelona. Koeman beweerde namelijk dat FC Barcelona niet goed is omgesprongen met de enkel en dus met de gezondheid van Frenkie de Jong. De uithaal was hard te noemen.

Koeman beseft uiteindelijk dat hij met Joey Veerman en/of Jerdy Schouten uitstekende alternatieven achter de hand heeft. Alternatieven die hem vrolijk stemmen na Nederland – IJsland. ‘We hebben jongens die we kunnen brengen of waar we mee kunnen beginnen. Die jongens hebben een dusdanige kwaliteit, zeker als je een voorsprong hebt waarin je ruimtes krijgt’, aldus de weer even glimlachende Ronald Koeman in onderstaande video.


Vorig artikelHet gaat niet van harte met stug Excelsior, dat schermt met Engelse en Spaanse miljoenenbiedingen op Driouech
Volgend artikelHans Kraaij legt uit waarom de discussie Dumfries – Frimpong een non-discussie is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in