Home Nieuws Koeman gelooft in het PSV onder Roger Schmidt maar laakt aanpak tijdens...

Koeman gelooft in het PSV onder Roger Schmidt maar laakt aanpak tijdens PSV – Feyenoord

643
0

Ronald Koeman denkt niet dat het seizoen er voor PSV al op zit wat het veroveren van prijzen aangaat.

Koeman kijkt vanuit Barcelona mee naar de prestaties van PSV en ziet dat het onder Roger Schmidt gelukt is om de aansluiting in Nederland in de top van de Eredivisie te behouden. Koeman ziet PSV een spel spelen wat te danken is aan de trainings methodieken van Roger Schmidt. Het aanvallende spel van pressen kan Koeman dan ook zeker bekoren.

Toch is Koeman ook verrast geweest over de aanpak van Roger Schmidt. Dat blijkt niet geheel toevallig te zijn in de wedstrijd waarin de PSV fans al net zo verrast waren over de aanpak van Schmidt. Het leverde rond de wissel van Gakpo meteen een fluitend Philips Stadion op. Dat had Koeman anders gedaan, zo stelt hij vast in gesprek met PSV TV. “Ik kan me PSV – Feyenoord nog wel herinneren, die Feyenoord won. Toen wisselde hij een aantal spelers in de tweede helft en dacht ik ‘pfoe, dat zou ik niet doen’. Dat zijn wedstrijden waar het om gaat en waar je kampioen door kan worden. Dan moet je soms, vind ik, wel eens even verder kijken dan de belastbaarheid van een speler.”

Koeman verwacht ook veel van de bekerfinale van 17 april, waarin PSV tegen Ajax in een rechtsreeks duel mag laten zien dat de verschillen in de top erg klein zijn wat de Eredivisie aangaat. Koeman verwacht dat slechts de vorm van de dag het duel gaat bepalen. ‘De verschillen zijn zo klein tussen beide teams dat ik verwacht dat de vorm van de dag bepalend zal zijn wie de finale winnend gaat afsluiten’, stelt Koeman vast.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here