Home Nieuws Koeman belt met Memphis voor transfer naar Barcelona

Koeman belt met Memphis voor transfer naar Barcelona

565
0

FC Barcelona komt de laatste weken ‘gewoon’ in het nieuws rond toekomstige transfers en spelersaankopen.

Dat blijft een interessant gegeven voor een club die nog minder dan Feyenoord te besteden heeft. Toch weerhoudt het de Spaanse club er niet van de interesse van transfervrije spelers of het inpassen van eigen jeugd, te verleggen naar spelers als Haaland of Mbappe.


Maar er gloort toch hoop voor Memphis Depay, want de topspits staat toch voor een transfer naar Catalonië. Ronald Koeman is namelijk nog steeds vastberaden om Memphis Depay naar FC Barcelona te halen. Koeman belde deze week met Memphis om een overstap te bespreken, meldt de Spaanse verslaggever Oriol Domènech.

Volgens Domènech heeft Koeman aan Memphis gevraagd om voorlopig voor geen enkele andere club te tekenen. Juventus, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund worden genoemd voor Memphis maar de aanvaller heeft ook zo zijn voorkeuren.

“Hij vertelde Memphis dat als hij doorgaat, hij al het mogelijke zal doen om hem naar Barça te halen”, laat Domènech weten bij TV3. De nieuwe voorzitter Joan Laporta sprak woensdag tijdens zijn officiële aanstelling nog maar eens zijn vertrouwen in Koeman uit en gaf aan open te staan voor versterkingen. “Ronald, je weet dat dit bestuur jou zal steunen”, zei de clubpresident openlijk tegen Koeman.