Home Nieuws KNVB reageert op uitspraken Schmidt en legt geen schorsing op: ‘Hij heeft...

KNVB reageert op uitspraken Schmidt en legt geen schorsing op: ‘Hij heeft niet gescholden of iemand beledigd’

483
0

De KNVB lijkt mee te voelen met PSV en Roger Schmidt want de Duitse trainer krijgt geen schorsing na zijn uitspraken richting de arbitrage.

De aanklager betaald voetbal laat de uitlatingen van de Duitser onbestraft. “De PSV-coach zat hoog in zijn emotie, maar hij heeft niet gescholden of iemand beledigd”, aldus een woordvoerder van de KNVB. Er is veel ophef ontstaan over het discutabele moment. De VAR kon op basis van de tv-beelden niet voor 100 procent vaststellen of Daley Blind de bal nog net binnenhield of niet. Omdat de grensrechter liet doorspelen, bleef het doelpunt staan.

“Geef die schaal dan maar meteen vandaag aan Ajax”, riep Roger Schmidt langs de lijn tegen de vierde official. Schmidt suggereerde na afloop dat Ajax door de arbitrage vaak wordt bevoordeeld. “Na zes wedstrijden tegen Ajax weet ik dat alle fiftyfifty-momenten hun kant opgaan. Dat is mijn gevoel. Dat gaat om kleine beslissingen, maar ook om grote zoals nu met die tweede goal”, aldus Schmidt, die vorig seizoen al eens werd geschorst vanwege uitlatingen over scheidsrechter Bas Nijhuis.


Vorig artikelOok Fortuna meldde zich voor Mo Ihattaren, van Seumeren en Utrecht teleurgesteld in Ihattaren
Volgend artikelOlivier Boscagli ziet zichzelf nog jarenlang bij PSV spelen: ‘PSV is een geschenk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in