Home Nieuws KNVB geeft PSV uitstel; mist Roger Schmidt duel tegen Feyenoord

KNVB geeft PSV uitstel; mist Roger Schmidt duel tegen Feyenoord

2724
0

De zaak Schmidt versus Nijhuis gaat een serieuze case worden, zo blijkt uit een reactie van de KNVB richting Voetbal International.

De bond geeft PSV officieel uitstel omwille van het drukke programma van de club. PSV krijgt dus langer de tijd om de opgevraagde stukken in te leveren bij de bond.


Of de liegende Bas Nijhuis snel weer mag fluiten is nog onduidelijk maar feit is dat Nijhuis ook flink aan de tand gevoeld zal gaan worden door de scheidsrechters commissie. Het gedrag van de steeds aandacht trekkende scheidsrechter is een doorn in het oog geworden.

Roger Schmidt wacht mogelijk een schorsing voor zijn uitlatingen maar een schorsing kan alleen opgelegd worden als blijkt dat de uitspraken van Schmidt onjuist zijn. Het heeft er alle schijn van dat dit niet het geval is.

Doordat de zaak pas volgende week wordt behandeld, mag Schmidt zaterdag gewoon op de bank plaatsnemen tegen RKC Waalwijk. Volgende week speelt PSV op dinsdag tegen FC Emmen en vervolgens op zondag de wedstrijd tegen Feyenoord, die Schmidt dus mogelijk moet missen.


Facebook Comments Box