Home Nieuws Kinderachtige Suarez leert het nooit: ‘Luuk de Jong? Volgens Koeman is hij...

Kinderachtige Suarez leert het nooit: ‘Luuk de Jong? Volgens Koeman is hij beter dan Neymar’

4942
0

Als een kleine jongen maakte Luis Suarez allerlei gebaren richting de bank van FC Barcelona afgelopen weekend.

Voor Luis Suarez was het weer een weekend om zijn woede, frustratie en boosheid te uiten want Ronald Koeman kwam langs met zijn FC Barcelona. Kinderachtig als hij is, dacht Suarez weer wraak te moeten nemen op Koeman, vanwege diens keuze om Suarez te laten vertrekken uit Barcelona. Het was echter niet Ronald Koeman maar werkgever FC Barcelona die geen gebruik meer wenste te maken van de diensten van de grootste lastpak op de Europese velden.

Luis Suarez die zijn zin niet krijgt, is een gevaar voor zichzelf. In een gesprek tussen Gerard Romero, een journalist van het Catalaanse RAC1, en Suarez laat de Uruguyaan maar weer eens zien uit wat voor hout hij gesneden is.

“Luuk de Jong? De trainer heeft iets gezegd over dat hij beter is dan Neymar, dus”, verwijst Suárez naar een uitspraak van Koeman dat Luuk de Jong met het hoofd beter is dan Neymar. “Misschien zoekt Koeman in januari wel een ervaren nummer negen”, aldus Suárez, die nog altijd niet kan verkroppen dat hij is weggestuurd uit Barcelona en dit Koeman hoogstpersoonlijk kwalijk neemt.

Het gebaar van Suarez (telefoon aan het oor, zie foto) na zijn tweede goal tegen Barcelona afgelopen weekend, is wat dat betreft weer veelzeggend. Suarez liet de vanaf de tribune toekijkende Koeman graag nog even zien dat hij niet blij was met zijn belletje van vorig seizoen waarin Koeman mededeelde dat Suarez kon vertrekken. Kinderachtiger dan Luis Suarez zijn ze niet te vinden..


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here