Home Nieuws Kind van de club Hendrix over zijn vertrekwens

Kind van de club Hendrix over zijn vertrekwens

2866
0

Jorrit Hendrix is al sinds jaar en dag PSV’er en dat kost de Limburger geen enkele moeite maar een nieuw avontuur ziet hij zeker zitten.

Een vertrek uit Eindhoven was al eens dichtbij maar de Italiaanse clubs Bologna en Spezia kwamen er niet uit met PSV.


“Daar heb ik ook geen geheim van gemaakt. Dat was al zo na het eerste seizoen met Mark van Bommel, toen ik aan het einde van het seizoen niet meer speelde. Toen was ik dichtbij een overstap naar Bologna, dat ging niet door”, zegt hij tegen het clubkanaal.

Hendrix werd door menig analist en journalist steeds opnieuw een plaats op de bank toebedicht maar Hendrix knokte zich terug. “Qua speelminuten zat het zeker niet tegen. Maar je bent al zo lang bij de club. Ondanks dat ik me nog steeds op mijn gemak voel, ik het nog steeds naar mijn zin heb en nog steeds punten voor verbetering zie, ben je op een gegeven moment toe aan een nieuwe stap in je leven. Een nieuw avontuur, een nieuwe uitdaging en nieuwe prikkels. Dat maakt een mens en een voetballer alleen maar beter.”

Hendrix speelt nog steeds met alle energie, inzet en plezier voor de club maar een mooie transfer zit nog steeds in zijn achterhoofd. “Dat had ik zeker gewild, dat heb ik ook niet onder stoelen of banken gestoken. Alles gebeurt met een reden: het heeft gewoon zo moeten zijn dat ik hier nog ben. Ik ga nog elke dag met veel plezier hiernaartoe”, aldus Jorrit Hendrix over het heden en zijn toekomst.


Facebook Comments