Home Nieuws ‘Kijk, daar loopt Piet de Visser’

‘Kijk, daar loopt Piet de Visser’

22
0

Op niet mis te verstane wijze heeft Nico Dijkshoorn in zijn column in VI hard uitgehaald naar Piet de Visser. De Visser rakelt te pas en te onpas alle spelers op die hij ontdekt heeft of ontdekt zou hebben. Vrijwel alle Zuid Amerikaanse PSV’ers zijn in het verleden al door de Visser benoemd als zijn ontdekking, vindt vooral Piet de Visser zelf. De beste man vergeet vaak de mislukte voetballers, die PSV ook miljoenen euro’s gekost hebben.

Nico Dijkshoorn: ‘In de absurde setting van Studio France figureerde zaterdagavond voetbalgekkie Piet de Visser, die altijd gewoon als zichzelf komt. De Afrika-jager vertelde nog maar eens uitgebreid wat hem op de been hield en dat ging ongeveer zo: ‘Ik ben Piet de Visser en het is me nogal wat om Piet de Visser te zijn, want ze kennen me allemaal. Allemaal luisteren ze naar me, de Messi’s en en de Ronaldo’s, die zijn allemaal helemaal dol op Piet de Visser en dat is mijn mazzel, want dat ben ik zelf, Piet de Visser, de man die Afrikanen spot. De een spot vogels, de ander kinderen. Ik, Piet de Visser, vind het een eer om Piet de Visser te mogen zijn. Dan loop ik op straat ergens in Afrika en stromen ze uit hun hutjes en zeggen ze: “Kijk daar loopt Piet de Visser.” En dat is dan ook zo. Ja, dat is heerlijk.



Facebook Comments