Home Nieuws PSV en Bakayoko naderen akkoord over nieuw langjarig contract

PSV en Bakayoko naderen akkoord over nieuw langjarig contract

1260
0

PSV zet momenteel vol in op contractverlenging van Johan Bakayoko. De club is van mening dat het nog lopende contract van de aanvaller opnieuw opgewaardeerd moet gaan worden.

De onderhandelingen daartoe zijn momenteel gaande. PSV heeft de onderhandelingen met Johan Bakayoko en zijn management over een nieuwe verbintenis in ieder geval geopend. Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond. De regionale krant maakte vorige week al bekend dat PSV bezig is met een contractverlenging van Bakayoko.

Eerder werd al bekend dat Ismael Saibari al een nieuw contract heeft gesigneerd. PSV brak het contract van de middenvelder open tot 2028. De waardering vanuit PSV werd erg goed ontvangen door Saibari, zijn familie en zijn management. Terug naar een ander toptalent. PSV hoopt de Belgische vleugelaanvaller Bakayoko, die nog een contract heeft tot medio 2026, in ieder geval te verleiden van één jaar extra.

Echter net als rond het contract van Saibari ziet PSV bij voorkeur dat het contract van Bakayoko met twee seizoenen verlengd zal gaan worden. De voortekenen zijn gunstig te noemen. Het eerste gesprek tussen PSV en het management van Bakayoko heeft inmiddels plaatsgevonden. ‘Wordt vervolgd’, schrijft de regionale krant.

Bakayoko presteert uitstekend en maakt wekelijk stappen voorwaarts. De Belg maakte in de eerste zeven competitiewedstrijden steeds zijn opwachting en geldt doorgaans als basisspeler, hoewel er met de komst van Hirving Lozano wel degelijk sprake is van stevige concurrentie.

De grote vraag voor de thuiswedstrijd tegen Sevilla is of Bosz begint met Johan Bakayoko vanaf rechts of toch kiest voor de meer ervaren Hirving Lozano? We verwachten dat Bakayoko begint als reservespeler en Lozano de voorkeur geniet in de basiself van Peter Bosz.


Vorig artikelEen Europese beker verder of niet maar PSV is favoriet tegen ‘laagvlieger’ Sevilla
Volgend artikelOver De Herdgang Bastards en eventuele uitbreiding van het Philips Stadion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in