Home Nieuws Wim Kieft over opnieuw met ‘overgewicht kampende’ Ihattaren: ‘Ik heb Gerbrands vaak...

Wim Kieft over opnieuw met ‘overgewicht kampende’ Ihattaren: ‘Ik heb Gerbrands vaak gesproken’

10704
0

Mo Ihattaren houdt nog altijd de gemoederen bezig. De jonge middenvelder zag gisteren zijn Amsterdamse avontuur in rook opgaan en keert in januari terug naar Juventus.

Of Mo Ihattaren daadwerkelijk terug zal keren naar Juventus valt nog te bezien want de middenvelder uit Utrecht heeft inmiddels opnieuw een trainingsachterstand opgelopen omdat er al enkele weken niet meer getraind zou worden, werd maandagavond duidelijk aan tafel bij Veronica Offside. Tafelgasten Andy van Meijde en Wesley Sneijder bespreken de situatie met Wim Kieft, die op zijn beurt van een trieste situatie spreekt.

Kieft wijst opnieuw naar PSV. ‘Ik heb Toon Gerbrands vaak over Mo Ihattaren gesproken, maar PSV heeft er écht alles aan gedaan’, zegt Kieft over de Eindhovense jaren van Mo Ihattaren. Sneijder werpt zich op als vertrouweling van Ihattaren en spreekt uit dat de middenvelder hem kan bellen om hem verder op weg te helpen. ‘Ik heb begrepen dat hij niet meer in training is, niet fit is en opnieuw met overgewicht kampt’, zegt Sneijder over de situatie van Mo Ihattaren. ‘Hij mag mij bellen, ik wil hem helpen. Die jongen moet wakker worden’, zegt Sneijder.


Vorig artikelLuuk de Jong, de beste kopper én pinchhitter van Europa | Xavi Simons in Memphis-rol
Volgend artikel11 november nadert: Xavi Simons mee in de rol van Memphis Depay in 2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in