Home Nieuws Wim Kieft kritisch op Gerbrands en Schmidt: ‘Waar is het grote PSV?’

Wim Kieft kritisch op Gerbrands en Schmidt: ‘Waar is het grote PSV?’

1143
0

PSV maakte afgelopen week geen beste beurt op én naast het veld.

Het kwam de club op veel kritiek te staan. Diverse analisten en journalisten hebben weinig begrip voor de houding van de club rond de wedstrijden tegen ADO en PAOK.


Ook Wim Kieft begrijpt weinig van de uitlatingen van Gerbrands en Schmidt. Kieft is in zijn column voor De Telegraaf dan ook kritisch op de houding van Toon Gerbrands en Roger Schmidt.

Gerbrands was namens de PSV directie boos op de KNVB en Schmidt stond weer pal achter zijn directeur. Kieft vindt de houding van PSV topclub-onwaardig.

‘We hebben het toch over PSV, het grote PSV dat zich als klein kind gedraagt. Als Fortuna Sittard of PEC Zwolle en zeker clubs in de Eerste Divisie met hun handen in het haar zitten als tien selectiespelers niet beschikbaar zijn, oké, maar toch niet PSV met zoveel contractspelers? Trouwens, Arne Slot en Ten Hag heb ik helemaal niet gehoord bij AZ en Ajax’,schrijft Wim Kieft.

Wim Kieft is ook nog niet te spreken over het spel van PSV en kijkt daarbij meteen naar Schmidt. ‘Hij kreeg alle ruimte om het team naar zijn hand te zetten qua speelwijze, mocht bijna maximaal inkopen en haalde de ene na de andere speler die zijn ideeën kon verwezenlijken. Maar we zien er niets van terug en dan hoop ik maar dat Gerbrands en De Jong ook de kant van PSV belicht hebben. Want de club blijft in mijn ogen toch veel groter dan Schmidt.’


Facebook Comments Box