Home Nieuws Kieft en dus Valentijn Driessen, halen uit naar Cocu: ‘Goedkope manier van...

Kieft en dus Valentijn Driessen, halen uit naar Cocu: ‘Goedkope manier van jezelf presenteren’

2241
0

De stadions zijn weer toegankelijk voor publiek, sponsoren, oud-spelers en trainers en dus eigenlijk weer voor iedereen.

En dus moet Phillip Cocu ook gedacht hebben blij te zijn weer naar het stadion te kunnen gaan in zijn eigen woonplaats Eindhoven. Cocu is een werkloze trainer en nog altijd gek van het spelletje. Dus toog Cocu afgelopen week naar de Herdgang om Jong PSV aan het werk te zien en donderdagavond naar het Philips Stadion om PSV weer een Europese wedstrijd te kunnen zien spelen.

Het leidde in de studio van ESPN, andere TV zenders en bij de schrijvende media tot speculaties en verwijten. Verwijten? Waarom zou je denken. Cocu wordt in het geruchtencircuit genoemd als een mogelijke opvolger van Roger Schmidt bij PSV na dit seizoen. En dus zijn er meningen over de aanwezigheid van Cocu in het Philips Stadion. ‘Opvallend’, zo vindt Wim Kieft.

Cocu gaf in een eerder interview bij Voetbal International al aan dat PSV hem altijd kan bellen, mocht de club hem nodig hebben. Vervolgens werd hij meerdere keren gespot bij de club, zo zag ook Kieft. Waar Wim Kieft schrijft, geeft Valentijn Driessen zijn mening. Driessen is namens de Telegraaf de schrijvende gedachten achter Wim Kieft want Driessen schrijft de columns van Kieft die slechts spreekt. ‘Cocu wekt deze week de indruk dat hij graag Schmidt wil opvolgen als trainer van PSV”, schrijft Driessen namens Kieft in zijn column in De Telegraaf.

‘Van de week verscheen hij op De Herdgang bij een wedstrijd van Jong PSV en is zijn voormalig technisch directeur Marcel Brands, met wie hij succesvol samenwerkte bij PSV, aangesteld als algemeen directeur. Donderdag zat Cocu pontificaal naast commissaris Hans van Breukelen tijdens PSV-Maccabi Tel Aviv. Dan denk je toch: één en één is twee’, aldus Kieft.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here