Home Nieuws Kicker: PSV wil Leipzig doelman

Kicker: PSV wil Leipzig doelman

1696
0

Jeroen Zoet, Lars Unnerstall en Hidde Jurjus. Drie keepers op de loonlijst van de club.

Alle drie strijden ze voor hun kansen maar volgens het Duitse medium Kicker staat er nog een doelman op de nominatie om voor PSV te gaan spelen. RB Leipzig-keeper Yvon Mvogo staat op het lijstje van PSV, zo meldt het Duitse voetbalblad Kicker.


Over Roger Schmidt wordt steevast beweerd dat hij graag een goed meevoetballende keeper in het doel wenst en daarom niet helemaal tevreden zou zijn met Unnerstall en Zoet.

Schmidt zou er zelf werk van maken en zijn assistent van, Lars Kornetka, ingeseind hebben om de keeper van Leipzig te contacten. Kornetka werkte de laatste jaren als videoanalist en assistent-coach bij Leipzig en kent de speler in kwestie goed.

Het zou gaan om Mvogo, een Zwitserse international. De doelman kwam tot nu toe vijf Bundesliga-wedstrijden in actie en stond twee keer onder de lat bij de nationale ploeg van Zwitserland.

Leipzig heeft een prijs in gedachten en wil vijf miljoen euro ontvangen voor Mvogo, die de afgelopen jaren vooral de stand-in was van Péter Gulácsi. Hiermee zou Leipzig de transfersom die het in 2017 aan Young Boys Bern betaalde terugverdienen, ze denkt Kicker.


Facebook Comments Box