Home Nieuws Marseille biedt Kevin Strootman aan bij Manchester United

Marseille biedt Kevin Strootman aan bij Manchester United

70
0

Kevin Strootman speelt pas een half jaar in Frankrijk bij Marseille maar mogelijk speelt hij dit weekend al zijn laatste wedstrijd voor de Zuid Franse topclub.

UPDATE:


Diverse Engelse media berichten dat werkgever Marseille Kevin Strootman heeft aangeboden bij de Engelse clubs Manchester United, Everton en West Ham United. Strootman zou te duur zijn geworden voor de gevallen Zuid Franse topclub.

De middenvelder en voormalig PSV’er raakte eerder al meermaals zwaar geblesseerd aan zijn knie en moest recent vertrekken uit Rome. Strootman verloor ook zijn positie in Oranje na een mindere periode.

Strootman wacht na een moeilijk half jaar mogelijk een snel vertrek uit Marseille. Hij werkte eerder al succesvol samen met Garciá bij AS Roma en die trainer speelde een grote rol in de komst van Strootman naar Marseille.

Na een teleurstellend seizoen in Frankrijk wand Marseille wordt vijfde of zesde in de Ligue 1, is het hoogst twijfelachtig of Marseille door wil met de dure middenvelder.

Strootman werd voor liefst 25 miljoen euro overgenomen van AS Roma maar brengt onvoldoende vindt men in Zuid Frankrijk. In Franse en Engelse media wordt al gesproken over een bezuinigingsoperatie bij OM. Het Engelse Sky Sports verwacht dat Strootman moet vertrekken en kan rekenen op belangstelling vanuit de Premier League.


Facebook Comments