Home Nieuws Kevin Strootman op weg naar de Eredivisie

Kevin Strootman op weg naar de Eredivisie

85294
1

Kevin Strootman staat voor een terugkeer naar de Eredivisie. Hoeveel de middenvelder uit Rotterdam eerder wel in beeld was bij PSV, is daar nu geen sprake van.

Wel wist Marcel Brands na het vertrek van Strootman van PSV naar AS Roma de contacten met de middenvelder te onderhouden maar een terugkeer naar PSV is nooit een serieuze optie geweest.

Strootman verdiende bij PSV een mooie transfer naar AS Roma, waar de club miljoenen euro’s aan overhield. Strootman brak eerder door bij het Rotterdamse Sparta en deels bij FC Utrecht.

Sparta lijkt nu in te zetten op een hereniging met de voormalig Oranje-international.

“Hij is transfervrij en heeft met zijn oude liefde gesproken over een mogelijke terugkeer”, schrijft Bart Kruijt in Voetbal International. “In Italiaanse media wordt beweerd dat Strootman reeds een akkoord heeft bereikt met Genoa over een nieuw contract, maar Sparta is niet afgezegd door de 46-voudig international. Daarom blijft de hoop levend.”

Kevin Strootman begon zijn carrière bij Sparta Rotterdam, waar hij op 15 februari 2008, twee dagen na zijn achttiende verjaardag, debuteerde in het eerste elftal.

In 2011 vertrok de middenvelder van FC Utrecht naar PSV, waar hij ook uitgroeien tot een betrouwbare basisspeler. Op het Stadhuisplein in Eindhoven kondigde toenmalig technisch directeur Marcel Brands de komst van Kevin Strootman en Dries Mertens aan, net nadat de club door een steunoperatie van de gemeente Eindhoven gered bleek te zijn.

Strootman speelde twee seizoenen voor PSV en weer medio 2013 voor 24 miljoen euro door PSV aan AS Roma verkocht. verdiende Strootman speelde na AS Roma ook nog voor Olympique Marseille, Genoa CFC en Cagliari.

Recent werd Kevin Strootman in onderstaande video geportretteerd.


Vorig artikelStewart blijkt goede onderhandelaar: Opvallende en zeer gunstige details voor PSV rond transfer Pepi
Volgend artikelBoze Amsterdamse reacties voor VI columnist na vergelijkingen Simons – Taylor

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in