Home Nieuws Kevin Strootman nadert terugkeer naar Eredivisie

Kevin Strootman nadert terugkeer naar Eredivisie

14393
0

Het is al enige tijd stil en rustig rond Kevin Strootman maar de middenvelder van Genua lijkt plannen te hebben voor een nieuwe club.

Het heeft er alle schijn van dat Strootman na zijn Italiaanse en Franse jaren komende zomer terug gaat keren naar Nederland. Na jaren in Italie bij AS Roma, Cagliari en Genua gespeeld te hebben en in Frankrijk voor Olympique Marseille, lijkt een terugkeer naar de Eredivisie aanstaande te zijn. Althans, dat zou de middenvelder zelf gemeld hebben in de Italiaanse media. Strootman wil zijn carrière beëindigen in het land waar het voor hem allemaal begon; in Nederland. Komt PSV nog in beeld voor Strootman? Daar lijkt het op voorhand niet op.

Kevin Strootman terug naar Sparta?
Afgelopen zomer kon Strootman al naar zijn oude liefde Sparta terugkeren, maar toen koos uiteindelijk alsnog voor Serie A-club Genoa. Bij de clubleiding van de Italianen zou hij al hebben aangegeven dat hij na dit seizoen terug wil naar Nederland. Sparta is nog altijd de meest voor de hand liggende optie maar vanuit contractueel en financieel oogpunt bezien, zal er nog heel wat moeten gebeuren alvorens Sparta Strootman daadwerkelijk kan gaan vastleggen.

De 34-jarige middenvelder hervond zijn voetbalgeluk weer terug in Genua, bij de club waar hij nu onder contract staat. Strootman kwam dit seizoen twintig keer in actie voor Genoa in de Serie A. In 2008 begon hij zijn profcarrière in Spangen, vervolgens kwam uit hij uit voor FC Utrecht, PSV, AS Roma, Olympique Marseille, Cagliari en nu dus Genoa. Tevens is hij 46-voudig international van Oranje.


Vorig artikelPeter Bosz zag Veerman en Schouten in een rondo in Frankfurt en ziet Noa Lang stappen maken: ‘EK in zijn hoofd’
Volgend artikelValentijn Driessen verwijt FC Twente het nodige na ontslag van bij PSV ‘rustige’ Joshua Brenet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in