Home Nieuws Kevin Hofland: PSV is zeker niet kansloos tegen Wolfsburg

Kevin Hofland: PSV is zeker niet kansloos tegen Wolfsburg

9
0

Kevin Hofland heeft alle vertrouwen dat zijn voormalig werkgever PSV een andere voormalig werkgever kan dwarsbomen op weg naar de volgende ronde van de Champions League. 

In gesprek met PSV tv verteld Hofland over zijn periode in Duitsland. “De Duitse competitie kijk ik nog steeds als ik zaterdags thuiskom. Komende maand ga ik na zoveel jaar weer eens terug naar Wolfsburg, om te kijken hoe het is. Het was een hele mooie periode. Het was toen een onrustige club. Drie trainers in drie jaar tijd. Maar ik heb wel een hele goede tijd gehad. Ik zou mijn contract verlengen, met nog eens vijf jaar, tot 2012. Maar toen kwam er een wisseling van de wacht. Ik heb toen gesprekken gehad met de directie van Volkswagen, hoe we de club groter konden maken. Dat was eigenlijk heel simpel: financiële injecties en voor bepaalde posities goede spelers halen. Toen is Magath gekomen van München. Die had drie functies: trainer, technisch directeur en nog iets. Uiteindelijk is mijn contract daardoor niet doorgegaan. Toen hebben ze de hele bezem erdoonheen gehaald. Daarna werden ze ook nog kampioen vorig jaar en ging het bergop.”

Hofland acht PSV zeker niet kansloos, dinsdagavond tegen Wolfsburg. “De kansen zijn zeker aanwezig. Je speelt thuis. Zo’n ploeg als Wolfsburg is zo geslepen: die slaan op het juiste moment toe. Nu moet je de rollen omdraaien. Je moet zorgen dat je zelf heel scherp bent en je kansen afmaakt. Ik denk dat dat sowieso wel het verschil is. In Duitsland, maar ook in andere landen, zijn de ploegen veel volwassener. Het gaat om één doel: de nul houden. En dan je eigen kansen afmaken”, besluit Hofland.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here