Home Nieuws Kevin Blom niet te spreken over Ruud Brood

Kevin Blom niet te spreken over Ruud Brood

7
0

Ruud Brood werd door scheidsrechter Kevin Blom naar de tribune gestuurd en noemde de scheidsrechter vervolgens ‘paardenlul’.

“Brood was het niet eens met onze beslissing en maakte ongepaste opmerkingen. Vervelend want dit zijn we niet gewend van de technische staf van PSV”, reageert Blom in gesprek met De Telegraaf. Brood was boos omdat PSV geen strafschop kreeg na een vermeende overtreding van Marvelous Nakamba op Santiago Arias. Blom staat nog steeds achter zijn beslissing om PSV geen strafschop toe te kennen. “Arias maakt gebruik van het contact, voordat er überhaupt een actie wordt ondernomen, daarom was het voor ons geen strafschop”, legt Blom uit.
Vitesse claimde ook een penalty, na een vermeende handsbal van Jeffrey Bruma. Blom: “Bruma heeft zijn handen in een normale houding en gaat niet met zijn hand naar de bal. Het is een lastige situatie, maar voor ons toch geen reden om een strafschop te geven. Ik stond zelf in een mêlee van spelers en kon het niet zien. De vierde man had het beste zicht samen met de assistent. Als ik het terugzie, kan ik absoluut met de beslissing leven.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here