Home Nieuws Kenneth Perez ziet een beter elftal: ‘PSV is er op vooruit gegaan’

Kenneth Perez ziet een beter elftal: ‘PSV is er op vooruit gegaan’

22
0

Hoewel Kenneth Perez niet onder de indruk was van de onderlinge wedstrijd tussen PSV en Feyenoord, verwacht de Deen dat PSV er op vooruit is gegaan ten op zichten van het afgelopen seizoen.

“Ik hoop echt niet dat die wedstrijd een voorbode was voor het niveau dat we dit seizoen gaan zien. Het was namelijk niet best”, zegt Perez.

Perez was bepaald geen liefhebber van Joshua Brenet en stelt dat de club er daardoor op vooruit is gegaan. “PSV is voorlopig alleen Santiago Arias kwijtgeraakt. Een belangrijke speler, maar ik heb er wel vertrouwen in dat Denzel Dumfries zijn vertrek goed kan opvangen. Op de linksbackpositie is PSV er op vooruit gegaan, als je Angeliño vergelijkt met Joshua Brenet.”

“En Hirving Lozano is vooralsnog gebleven”, vult Perez aan. “Dat is trouwens een groot voordeel, voor onze gehele competitie: de transferdeadline in Engeland sluit al op 9 augustus. Die clubs kunnen daarna dus niet meer bij ons gaan shoppen. Mocht Lozano alsnog naar een andere competitie verkassen; dan gaat PSV er aanvallend ongelooflijk op achteruit.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here