Home Nieuws Kenneth Perez zag slechts één grote uitblinker in bekerfinale

Kenneth Perez zag slechts één grote uitblinker in bekerfinale

11538
0

Kenneth Perez heeft positieve woorden over voor Joey Veerman. De middenvelder was volgens de analist tijdens de gewonnen bekerfinale tegen Ajax de enige speler ‘die met zijn hersens voetbalde’.

Wat vooral opviel was dat Veerman tijdens de finale in De Kuip weigerde deel te nemen aan de vele opstootjes op het veld. “Weet je wie als enige met zijn hersens voetbalt? Joey Veerman”, liet Perez weten bij ESPN. “Ik probeer door de ruis heen te kijken, door alle opgefokte spelers die allemaal compensatiegedrag vertonen, en dan zie je gewoon Veerman, die als enige een oase van rust is.”

Ook de aanwezige gasten bij Studio Voetbal concludeerden zondagavond dat Veerman de beste man op het veld was tijdens de bekerfinale. “Ik vond Veerman goed”, zei Marco van Ginkel. “Hij heeft altijd zijn blik vooruit en is belangrijk in zijn passing. Ook in het druk zetten bij die kans van Til. Die vond ik goed spelen.

“Hij was de enige”, vult Van Hooijdonk hem aan. “Hij is altijd rustig en was vandaag de enige die rustig was. Zowel aan de bal als wanneer er een opstootje was.” Pierre van Hooijdonk kon de woorden van de middenvelder van Vitesse alleen maar beamen. “Hij is altijd rustig en was vandaag de enige die rustig was. Zowel aan de bal als wanneer er een opstootje was.”


Vorig artikelRuud van Nistelrooij toont zijn dansmoves in kleedkamer PSV na bekerzege
Volgend artikelVan Nistelrooij zet journalist Joep Schreuder na blunder voor hele perszaal voor schut

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in