Home Nieuws Kenneth Perez wijst zwarte schaap aan na blamage tegen Sevilla: ‘Lachwekkend!’

Kenneth Perez wijst zwarte schaap aan na blamage tegen Sevilla: ‘Lachwekkend!’

35736
0

Kenneth Perez heeft met verbazing naar de openingstreffer van Sevilla tegen PSV gekeken.

PSV verloor uiteindelijk kansloos met 3-0, nadat Youssef En-Nesyri de score op slag van rust had geopend na slordig balverlies van Luuk de Jong.

De aanvoerder probeerde op eigen helft een medespeler te bereiken na een dramatische pass met de buitenkant van zijn voet. De Jong leverde de bal knullig in bij Joan Jordán, die Jesús Navas de diepte instuurde. De rechtsback zette strak voor, waarna En-Nesyri voor André Ramalho kroop en van dichtbij de 1-0 binnenschoot.

“Schoenmaker, blijf bij je leest, zou ik zeggen”, zei Perez over het fatale balverlies van De Jong. “Met buitenkant voet in de breedte, op je eigen helft… Even serieus? Lachwekkend. Hij is al niet in goeden doen, al helemaal niet als hij het ook nog met buitenkant voet gaat proberen te doen.”

Ook Marciano Vink begreep weinig van de beroerde pass van De Jong, die volgens de analist sowieso niet goed in de wedstrijd zat. “Daarvoor was Luuk ook al niet goed. Vijf minuten voor deze bal kreeg Luuk hem aan de zijkant. Die moest hij over de hele gooien, dan lopen ze met twee tegen een naar de goal toe. Dat was ook al niet lekker. En ook nog een keer een bal uit de draai op de borst, ook al niet lekker… Misschien wilde hij hier iets bewijzen, of laten zien”, aldus Vink.


Vorig artikelPSV is niet Europa-proof | Twijfelachtige beslissingen én uitspraken van Nistelrooij
Volgend artikelDe avond van Jordan Teze: ‘Wanneer is het een keer klaar?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in