Home Nieuws Kenneth Perez wijst naar Steven Bergwijn en adviseert Cody Gakpo

Kenneth Perez wijst naar Steven Bergwijn en adviseert Cody Gakpo

5311
0

Kenneth Perez denkt te weten dat Cody Gakpo eens goed naar de situatie van Steven Bergwijn bij Spurs zou moeten kijken.

Perez is onder de indruk van Gakpo maar adviseert de aanvaller om een tussenstap te maken op weg naar de absolute top. Perez baseert zich ondermeer op de snelheid van het Europese topvoetbal. De Deen was vorige week live aanwezig bij de Champions League-wedstrijd van Manchester City tegen Real Madrid en zag een zinderende topwedstrijd.

Bij Dit was het Weekend van ESPN zegt Perez over Gakpo en zijn potentie. “Je hebt de neiging om Gakpo naar dit soort clubs te praten, maar ik denk niet dat dat rechtstreeks kan”, stelt de Deen vast.

Perez gaat verder: “Ik denk dat hij echt een tussenstap moet zetten, al speelt hij wel met een nieuw soort volwassenheid. Kom maar, ik ben de leider van PSV en moet zorgen dat we goed spelen. Maar er zijn zoveel spelers zoals hem op het veld tijdens Manchester City tegen Real Madrid. Daarom zou ik Arsenal een geweldig instapniveau vinden. Dat is niet het aller, allerhoogste niveau.”

Volgens Perez kan Steven Bergwijn als voorbeeld dienen. “Hij had veertien goals en twaalf assists in zijn laatste seizoen bij PSV, Gakpo heeft nu tien om dertien. En Bergwijn komt niet eens in de buurt van een basisplek bij Tottenham Hotspur.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here