Home Nieuws Kenneth Perez vol lof over ‘absolute kwaliteitsspeler’ Cody Gakpo: ‘Hoe Gakpo passeert!’

Kenneth Perez vol lof over ‘absolute kwaliteitsspeler’ Cody Gakpo: ‘Hoe Gakpo passeert!’

878
0

Kenneth Perez wilde donderdagavond in de rust van de wedstrijd PSV – Go Ahead Eagles graag benadrukken hoezeer hij fan is van Cody Gakpo.

De aanvoerder van PSV liet ook donderdagavond weer geregeld absolute staaltjes van topkwaliteit zien. Cody Gakpo gaf de simpele overwinning van PSV op Go Ahead Eagles nog wat kleur, aldus de ESPN-analist in de studio van zijn werkgever.

Gakpo besliste de wedstrijd door in de 78ste minuut de 2-0 te maken maar Gakpo liet geregeld zijn kwaliteiten zien donderdagavond. “Als je dan zo zit te kijken naar een wedstrijd, waarin het krachtsverschil te groot is, dan let ik toch wel op Gakpo”, aldus Perez in de studio van ESPN. “Als je het hebt over een kwaliteitsspeler. Hoe hij passeert, hoe hij op kracht iemand voorbijgaat.” Perez verwacht dan ook dat Cody Gakpo aan het einde van dit seizoen PSV gaat verlaten voor een absolute topclub in Europa.

Gakpo nam donderdagavond na afloop van de winst op de club uit Deventer in ieder geval de tijd om de PSV fans te bedanken voor de steun. “Ik wil iedereen bedanken voor de steun, ook al zaten jullie thuis. In het begin van het seizoen was het natuurlijk wel volle bak, we hebben genoten van jullie zolang jullie er waren. Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien. Geniet van de feestdagen gelukkig nieuwjaar alvast.”

Gakpo ging verder: “Het was niet onze beste wedstrijd, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. Voor ons was het belangrijk dat we deze gewoon wonnen en bovenaan zouden eindigen in de eerste seizoenshelft. We willen het natuurlijk spectaculair doen, maar dat zat er niet in”, aldus de aanvoerder tegenover ESPN en de NOS.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here