Home Nieuws Kenneth Perez verwacht moeilijke weken en kijkt vol verbazing naar koppositie PSV

Kenneth Perez verwacht moeilijke weken en kijkt vol verbazing naar koppositie PSV

29
0

De vaak cynische Kenneth Perez ging er maandagavond eens goed voor zitten bij het FOX programma ‘Natafelen’.

Perez boog zich naar voren en kreeg welhaast een smile op zijn gezicht toen hem gevraagd werd naar de koppositie van PSV. Perez vindt het verbazingwekkend dat PSV nog altijd aan kop van de Eredivisie staat. De Deense FOX Sports-analist met zijn typische blik in de ogen als iets hem niet bevalt, ziet een groot verschil tussen de eerste en tweede seizoenshelft van PSV en dat ziet een ieder wel.

Maar overdrijven is ook een vak, meneer Kenneth Perez. PSV kreeg zaterdag genoeg kansen om een grote score weg te zetten, zoals in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard het geval was maar het spel was zo nu en dan slordig te noemen. Het eerste doelpunt van Cody Gakpo voerde toen de boventoon, evenals het bijzondere kopdoelpunt van Luuk de Jong. Oftewel, er wordt gemeten met twee maten. Als PSV een grotere uitslag had weggezet, was het spel een kleiner issue geweest.

“Het is echt heel bijzonder dat ze het nog voor elkaar hebben. Voor de winterstop vond ik heel leuk om naar PSV te kijken: fris, ze bleven de hele wedstrijd gaan. Maar na de winterstop is er een kentering in gekomen.”

Volgens Perez spraken de commentaren na de wedstrijd tegen NAC voor zich. “Tegen NAC, de nummer laatst nota bene! Dan zegt van Bommel: we hebben wel heel weinig weggegeven Dat getuigt er niet van dat ze erg overtuigd van zichzelf zijn. Het is meer een soort overlevingsdrang, om uit deze vormdip te komen.”

Perez voorziet grote problemen voor PSV komende weken. “Gewoon die backs afdekken en zorgen dat er geen voorzetten komen, dat is alles. Van Pablo Rosario en Jorrit Hendrix hoef je geen creatieve oplossing te verwachten.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here