Home Nieuws Kenneth Perez verheugd door PSV’ers: ‘Ze blijven elkaar maar kansen gunnen’

Kenneth Perez verheugd door PSV’ers: ‘Ze blijven elkaar maar kansen gunnen’

1285
0

Records zijn er om verbroken te worden. PSV zette afgelopen zaterdagavond weer een nieuwe stap naar een mogelijk record.

Een record gewonnen Eredivisiewedstrijden achtereen, doelen we natuurlijk op want het aantal van elf achtereen gewonnen Eredivisiewedstrijden begint duidelijk naar meer te smaken. Het tussenrapport van PSV is uitstekend. Na elf wedstrijden heeft PSV dus nog geen punt verspeeld.

De ploeg van Bosz treft komende weken wedstrijden tegen AZ, Feyenoord en FC Twente dus er staat wel enige weerstand op de agenda. Met 41 doelpunten is PSV bovendien op schot als we naar het aantal gescoorde doelpunten kijken. Deze eeuw kwam het niet eerder voor dat de club in de eerste elf wedstrijden van de Eredivisie zo veel doelpunten op de teller had. De laatste keer dat dat lukte, was in het kampioensseizoen 1999/00.

Het zorgt ook bij de analisten van dienst voor het nodige optimisme en enthousiasme want het spel dat de ploeg van Peter Bosz op de mat weet te leggen is meer dan behoorlijk te noemen. In het Erve Asito-stadion van Heracles Almelo haalde PSV met name na rust uit tegen Heracles. Voor rust bleek de ploeg van Peter Bosz ook nauwelijks te houden maar kon dit nog niet in doelpunten worden uitgedrukt.

Opvallend was dat de doelpunten op naam kwamen van zes verschillende spelers. Een pluspunt, concludeerde Kenneth Perez bij ESPN. ‘Ze bleven elkaar kansen gunnen. Niet dat ze overal gingen schieten, nee, ze bleven die pass geven als die moest komen. Ook zo’n Pepi die hem klaarlegt, dat vond ik een pluspunt bij PSV.’

Woensdag wacht PSV het cruciale Champions League-duel met RC Lens. Dat duel vraagt volgens Perez om een andere intensiteit en een andere aanpak. ‘Het niveau, de beleving, dat was vandaag laag. Dat moet woensdag weer aan. Vandaag was een kansloze wedstrijd. Vrij plichtmatig, saai voor de neutrale toeschouwer. Je wilt toch iets van spanning’, aldus Kenneth Perez over de volgende Champions League-wedstrijd in vergelijking met de Eredivisie-wedstrijden.


Vorig artikelESPN treedt in herhaling en blijft Ajax-gerelateerde vragen over Peter Bosz stellen
Volgend artikelAls het aan PSV en Earnest Stewart had gelegen, was Van Nistelrooij nog hoofdtrainer geweest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in