Home Nieuws Kenneth Perez reageert juist weer mild na harde uithaal Bosz richting Deense...

Kenneth Perez reageert juist weer mild na harde uithaal Bosz richting Deense analist

724
0

Een reactie kon niet uitblijven na de stevige bewoordingen van Peter Bosz aan het adres van Kenneth Perez.

De Deens analist heeft op zijn beurt ook weer gereageerd op de stevige uitspraken van Peter Bosz eerder deze maandag. Bosz had zich na het duel met NEC naar eigen zeggen ‘kapot geërgerd’ aan de uitlatingen van de ESPN-analist. Opvallende genoeg reageerde Perez maandagavond juist weer vrij mild op de uitlatingen van Bosz.

Bosz zei zondag voor de camera’s van ESPN dat hij PSV ‘hautain’ en ‘arrogant’ vond spelen in Nijmegen. Perez, die aanwezig was in het Goffertstadion, stond als analist aan de zijlijn tijdens het interview. Toen Bosz weg was, trok Perez stevig van leer. Volgens Perez was het ‘makkelijke taal’ en ‘het spel van de trainer’. Daar heeft Bosz zich flink aan gestoord, zo zei hij op de persconferentie van maandag. “Ik heb me er kapot aan geërgerd”, zei Bosz richting Perez.

“Ik snap wel dat hij het irritant vindt”, zegt Perez maandagavond bij Voetbalpraat. “Maar hij legde er zó de nadruk op, terwijl het niet het geval was”, doelt hij op de woorden ‘hautain’ en ‘arrogant’, die Bosz gebruikte. “Zijn speler, die naast hem zat op de persconferentie (Jerdy Schouten, red.), nam er ook afstand van. Maar ik snap dat het vervelend is dat mensen dat vinden en ik snap heel goed wat hij zegt; dat ik er naast stond en hem weg heb laten lopen.”

Perez legt vervolgens rustig en met begrip voor de mening van Bosz uit waarom hij Bosz op het moment van het interview geen vraag stelde. “Na de wedstrijd gaan wij de catacomben in. Dan komt een speler of een trainer en gaan wij als analisten uit de uitzending. Dan heb je geen rol. Ik stond erachter en eigenlijk wil je erin. Maar je hebt geen microfoon, dus je kan er niet in.” Perez had het graag anders gezien. “Ik had graag met hem willen discussiëren. Maar dat was niet mogelijk, helaas. Hij zag dat ik geen onderdeel van de uitzending was”, aldus Kenneth Perez in het onderstaande video-item.


Vorig artikelDick Advocaat haalt uit naar Kenneth Perez: ‘Mensen die er geen verstand van hebben’
Volgend artikelZaakwaarnemer regaeert na uitspraken ontevreden Ricardo Pepi: ‘Het kan zo niet doorgaan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in