Home Nieuws Kenneth Perez opnieuw kritisch op Mo Ihattaren

Kenneth Perez opnieuw kritisch op Mo Ihattaren

449
0

Je zult nog maar achttien jaar oud zijn en wekelijks bakken kritiek over je heen gestort krijgen.

Het overkomt Mo Ihattaren vrijwel wekelijks. Ajax-PSV was niet de wedstrijd van Mo Ihattaren en PSV – AZ ook niet. Het noopt de Deense analist Kenneth Perez opnieuw tot harde kritiek aan het adres van het toch zeker grote talent.


Niet alleen Kenneth Perez is weer kritisch op Mohamed Ihattaren maar ook andere analisten als Wim Kieft, Johan Derksen en Pierre van Hooijdonk vinden het mager wat het achttienjarige toptalent dit seizoen laat zien. Ihattaren komt daarnaast dit seizoen ook cijfermatig tekort, laten de cijfers zien en stelt Kenneth Perez vast.

Ihattaren liet woensdagavond tegen AZ twee gezichten zien en speelde feitelijk twee verschillende wedstrijden, stelt Perez vast. ‘Hij passeerde zijn tegenstanders makkelijk, maar kwam de bal ook vaak ophalen bij de verdedigers en leed regelmatig balverlies. “Dat is de Ihattaren die ik heel graag wil zien”, zegt Perez over de prestatie van de jongeling.

Maar de Deen zegt ook: “Zo wil ik hem juist niet zien, als die langzaam handelende en wandelende Ihattaren.” De aanvallende middenvelder heeft naar eigen zeggen het gevoel dat hij op de weg terug is, maar Perez denkt er anders over. “Ik weet wat hij zelf zegt, en wat veel mensen zeggen, omdat we allemaal, ik incluis, een hele mooie speler in hem zien. Maar hij heeft achttien wedstrijden in totaal gespeeld dit seizoen: twee goals, nul assists.”

Perez heeft hoge verwachtingen van Ihattaren en voorspelt hem nog steeds een grote toekomst. “Voor iemand die vorig jaar werd uitgeroepen tot ‘the next big thing’, is het mager. Het houdt wat mij betreft niet over”, besluit de kritische analist.


Facebook Comments Box