Home Nieuws Kenneth Perez opnieuw kritisch op Bergwijn

Kenneth Perez opnieuw kritisch op Bergwijn

48
0

Het kost Kenneth Perez nog steeds moeite om Steven Bergwijn te complimenteren. Perez geeft bij Fox Sports aan dat Bergwijn na een 6-0 overwinning tóch ontevreden moet zijn. 

Bergwijn had minimaal één goal moeten maken vond de analist. Perez was gedurende het gehele vorige seizoen al kritisch op Bergwijn. “Hirving Lozano had nog niet gescoord. Hij was superblij zaterdag, niet perse vanwege die 6-0, maar omdat-ie toch een doelpunt had gemaakt”, aldus Perez. “Dát mis ik bij Bergwijn.”


“Ik weet dat iedereen hem geweldig vindt, je moet hem op een voetstuk plaatsen. Hij zit tegen het Memphis-niveau aan, zeggen ze. Maar: ze winnen met 6-0. Hij heeft geen goal gemaakt. Dan zou ik echt balen als een stekker als ik hem was. Het is bijna gratis goals maken in zo’n wedstrijd”, overdrijft Perez zijn kritische noot want Bergwijn kan natuurlijk stevig balen maar dat niet uiten aan de buitenwereld.

“Als je tegen Emmen speelt, moet je denken: elke aanval is een kans, ik moet twee goals makenZe hebben 36 goals gemaakt, hij staat op vier. Vind jij dat veel voor een aanvaller van PSV? Dat ie kan voetballen, zie ik ook wel. Maar het gaat óók om rendement”, besluit Perez zijn kritische analyse over Bergwijn, die ondanks het nog niet hoge aantal doelpunten wel steevast bij vrijwel elke PSV aanval betrokken is en de één na de andere assist aflevert.


Facebook Comments