Home Nieuws Kenneth Perez is zeker fan van middenvelder maar haalt toch stevig uit:...

Kenneth Perez is zeker fan van middenvelder maar haalt toch stevig uit: ‘Kan mij het verrotten of hij bij PSV blijft’

2935
0

Het gaat al enkele weken over de zogenaamde opmars van Joey Veerman. De middenvelder maakt prima stappen voorwaarts in zijn ontwikkeling en dat ontgaat het gros van de analisten bepaald niet.

Dat zorgt voor louter positieve geluiden aan het adres van de middenvelder. Echter toch een puntje van kritiek van ESPN analist Kenneth Perez. De uitspraken van Joey Veerman na het winnen van de KNVB Beker zorgen in dit geval voor een flink portie onbegrip bij Kenneth Perez. Veerman liet zich ook in verdedigend opzicht zien en deed daarmee naar eigen zeggen ‘wat iedereen van hem wil zien’.

Als Veerman in aanmerking wil komen voor een selectie voor het Nederlands elftal, moet het volgens Perez de norm zijn om defensief werk te verrichten. “Hij zegt nu zoiets van: jongens, dit willen jullie toch zo graag? Nee, dat willen wij niet. Híj moet het willen om die stap te maken”, zegt de Deen bij Voetbalpraat.

“Hij moet het willen, want het is zijn carrière. Wat kan mij het verrotten of hij bij de rest van zijn loopbaan bij PSV blijft, of naar beneden afglijdt? Dat kan mij toch helemaal niks schelen?”, aldus een scherpe Perez.

“We moeten ook niet alles wat hij zegt leuk vinden. Hij moet die stap maken en hij heeft in deze twee wedstrijden aan de bondscoach laten zien dat hij, ten opzichte van zijn concurrenten aan de overkant, twee keer de beste van dat groepje was”, refereert Perez aan de twee wedstrijden tegen Ajax, waarin hij Veerman lijkt te vergelijken met de zwakke middenvelders Kenneth Taylor en Davy Klaassen.


Vorig artikelDe Inside beelden met ‘reporter’ en verdwaalde Joey Veerman | Aftermovie bekerfinale met unieke beelden
Volgend artikelDe opmerkelijke vraag van Hans Kraaij aan verbaasde Veerman over 4 keer winnen van Ajax: ‘Ja, alles terecht gewonnen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in