Home Nieuws Kenneth Perez houdt zich niet aan zijn woord maar zaagt wel aan...

Kenneth Perez houdt zich niet aan zijn woord maar zaagt wel aan stoelpoten Roger Schmidt

11862
0

Kenneth Perez was deze week vastberaden toen het ging over de uitspraak van Roger Schmidt over de kwaliteiten van Go Ahead Eagles.

De Deens analist kon nauwelijks geloven dat Schmidt dit uitsprak en dus was Perez uit op een ontmoeting met Schmidt om hem te bevragen over de bewuste uitspraak. Hoewel Roger Schmidt slechts complimenteus was na afloop van Go Ahead Eagles – PSV, zagen Perez en zijn collega’s dat toch anders.

‘Go Ahead is de beste ploeg van de Eredivisie waartegen we hebben gespeeld’, zei Schmidt over de prestatie van de Eagles. Schmidt zei echter niet dat Go Ahead de beste club van de Eredivisie is. “Ik zie hem bij die wedstrijd, daar ben ik dan ook. Dan zal ik het hem gaan vragen. Dat kun je toch niet zeggen?”, aldus Kenneth Perez.

Zaterdagmiddag was het zover voor Perez maar de Deene analist vroeg niet dat wat hem zo dwars zat maar confronteerde Schmidt met zijn mening dat het niet werkt voor PSV en Schmidt. Perez miste dus een uitgelezen kans maar faalde in dat opzicht jammerlijk.

Perez refereerde wel aan de uitschakeling in de Champions League en de forse achterstand van zestien punten op de kampioen van vorig seizoen. Perez zaagt met een omweg aan de stoelpoten van Schmidt, die de opmerkingen en vraagstelling van Perez handig wist te beantwoorden. “Je ligt uit de Champions League, bent geen koploper en stond vorig seizoen 16 punten achter. Heb ik een heel negatief perspectief over jullie? Nee hoor, het is de waarheid”, stelde Perez vast.

Schmidt kon zich daar niet in vinden en counterde terug: “We hebben het geweldig gedaan in de voorronde Champions League en wonnen in de Johan Cruijff Schaal van Ajax. Mijn perspectief is anders. De waarheid zal ergens in het midden zijn.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here