Home Nieuws Kenneth Perez geniet van Fábio Silva: ‘Je hebt met hem een compleet...

Kenneth Perez geniet van Fábio Silva: ‘Je hebt met hem een compleet ander type’

1015
0

Kenneth Perez ziet veel toekomst in de jonge Portugese spits Fábio Silva. De Deense analist is erg te spreken over de kwaliteiten van Silva.

Of de dure Wolverhampton spits bij PSV kan en gaat blijven zal voorlopig nog niet duidelijk zijn. Als het aan Ruud van Nistelrooij ligt blijft Silva in ieder geval wel bij PSV. Dat zou in ieder geval op goedkeuring van analist Kenneth Perez kunnen rekenen. De Deense analist is een fan van Silva.

Perez zag Fábio Silva goed zaterdagavond goed invallen. De Portugees was bedrijvig en stond ook aan de basis van de openingstreffer van Anwar El Ghazi. “Dit is niet heel best verdedigd, trouwens”, opent Makaay in Dit was het Weekend van ESPN over de eerste en enige treffer in de wedstrijd tussen Sparta en PSV. “Het is een spitsengoal. Olij laat hem los en El Ghazi staat klaar om de bal in te tikken. Niet dat dit écht een fout van Olij is trouwens, hoor. Hij kan hier niet veel aan doen. Maar inderdaad, Fábio Silva viel goed in.”

Ook Kenneth Perez vond de Portugese aanvaller dus goed invallen. “Je hebt gewoon een compleet ander type spits. Meer naar de zijkanten lopen, meer mobiel, meer dynamisch dan Luuk de Jong. Het is inderdaad fijn voor Van Nistelrooij dat hij die mogelijkheid heeft”, aldus Perez.


Vorig artikelRuud Gullit louter positief over PSV, Gullit enthousiast over het debuutseizoen van Ruud van Nistelrooij
Volgend artikelVan Nistelrooij looft defensie, maar…. ‘Ik vind dat we in de organisatie sterk staan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in