Home Nieuws Kenneth Perez gaat zitten voor PSV: ‘Ik geniet echt van deze ploeg’

Kenneth Perez gaat zitten voor PSV: ‘Ik geniet echt van deze ploeg’

1876
0

Kenneth Perez kijkt enorm uit naar de Champions League-wedstrijd tussen Arsenal en PSV.

De Deense analist bekende zondagavond dat hij speciaal voor PSV gaat zitten. De Deen ziet dat er veel en eigenijk heel veel anders is onder Peter Bosz.

‘Ik vind het zó leuk om naar te kijken’, sprak de analist bij Dit Was Het Weekend van ESPN.

De Deen zag dat de 4-0 overwinning tegen NEC een magere afspiegeling van de verhoudingen op het veld bleek te zijn. ‘Ze bieden zo ongelofelijk veel plezier aan de kijker. Je ziet mooie aanvallen, ze zijn continu in beweging en spelen met een snelheid die je niet vaak ziet. Nu is de vraag hoe zich dat weerhoudt in de Champions League’, wijst de Deen naar woensdagavond.

Perez heeft veel vertrouwen in de wedstrijd in Londen. Of PSV daadwerkelijk kan gaan stunten van nog te bezien maar de Deen ziet mogelijkheden. ‘Ze spelen in een on-Nederlands hoog tempo. De technische en tactische dingen die ze doen, gebeuren op hoge snelheid. Ik geniet echt van PSV als ik aan het kijken ben. Ze hebben gewoon een totaal andere manier van voetballen er in hebben weten te slijpen’, wijst de analist naar vorig seizoen.

‘Vorig jaar was het afwachtend. Eerder lieten ze tegenstanders uitrazen en sloegen ze dan toe. Nu hebben ze initiatief. Ze geven geen kans meer weg en er is voor tegenstanders geen mogelijkheid om op adem te komen. En dat in zo’n korte tijd. Ajax gebruikt de tijd als excuus, maar PSV bewijst dat het wél kan.’

Volgens analist Perez heeft dat mede met de daadkracht op de transfermarkt afgelopen zomer. PSV toonde slagkracht en kocht precies de juiste spelers, stelt hij onomwonden vast over de aankopen.

‘Ze hebben spelers gehaald die bekend met de Nederlandse competitie zijn. En dat ze Hirving Lozano dan nog terug kunnen halen, hoe gaaf is dat dan? Ondertussen roept Noa Lang dat hij de concurrentie lekker vindt. Als je je sterk voelt, dan heb je die bravoure’, aldus een laaiend enthousiaste Kenner Perez, die zoals gezegd bekende er woensdagavond speciaal voor te gaan zitten.


Vorig artikelDe Telegraaf heeft plek voor drie PSV’ers in Elftal van de Week na ruime zege op NEC
Volgend artikelElfrink zag frustatie bij doelman Benítez: “Hij was woe-dend om een detail”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in