Home Nieuws Kenneth Perez gaat niet mee met kritiek op PSV’er: ‘Snap niet waar...

Kenneth Perez gaat niet mee met kritiek op PSV’er: ‘Snap niet waar dat vandaan komt’

4552
0

Joey Veerman heeft bij PSV steeds vaker te maken met kritiek. Onder meer Johan Derksen en Aad de Mos spraken zich na zijn het optreden van de middenvelder tegen Ajax negatief over hem uit.

Kenneth Perez deelt die mening echter niet. “Veerman speelt toch een prima seizoen tot nu toe?”, zegt de analist bij Voetbalpraat op ESPN. “Er was veel kritiek op Veerman na zijn wedstrijd tegen Frankrijk met Oranje, maar de passes die hij af en toe gaf kunnen echt door niemand anders gegeven worden.”

“Als die passes gewoon doelpunten opleveren, dan kan je daar prima op teren”, vervolgt de Deen. “Ik vind het een gekke gedachte dat twee of drie keer iemand alleen voor de keeper zetten niet voldoende is.”

Perez ziet echter ook een mankement van Veerman. “Zijn motoriek is niet heel goed. Hij loopt best wel apart. Daar kan hij niks aan doen en dat zal hem beperken in zijn zoektocht naar de absolute top.”

“Veerman is wel echt een speler die PSV dit seizoen kleur heeft gegeven. Ik snap niet goed waar de kritiek op hem vandaan komt”, besluit de analist.

Onder meer Derksen sprak zich negatief over Veerman uit. De middenvelder werd tegen Ajax in de rust door Peter Bosz gewisseld, nadat het middenveld van PSV in de eerste helft compleet werd overlopen.

“Bosz wil, dat is de trend, hoog drukzetten, maar Veerman weet niet eens wat drukzetten is. Zijn man staat altijd vrij en dan word je overlopen”, zei Derksen maandagavond bij Vandaag Inside.


Vorig artikelVerbazing over ‘nare actie’ Kenneth Taylor bij Joey Veerman: ‘Hij is een lul met vingers’
Volgend artikel‘PSV titelkandidaat nummer één’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in