Home Nieuws Kenneth Perez fileert Hirving Lozano

Kenneth Perez fileert Hirving Lozano

1393
0

Kenneth Perez is even geen fan van Hirving Lozano meer. Sterker nog, de analist van ESPN spreekt openlijk zijn twijfels uit.

Perez zag Lozano in Volendam ploeteren en zegt zich ernstige zorgen te maken om de Mexicaanse aanvaller. Volgens de analist steekt de Mexicaan in bijzonder slechte vorm. Dat behoeft met de belangrijke wedstrijden tegen zowel Borussia Dortmund als Feyenoord geen probleem te zijn want het is vaker zo gesteld met de Mexicaanse aanvaller. Op momenten dat Lozano even niet presteert en er liggen topwedstrijden in het verschiet, is het vaak zo dat enorm pieken dichterbij is dan gedacht.

Wat dat betreft behoeven we ons geen zorgen te maken over de vorm van Hirving Lozano, die normaal gesproken redelijk snel weer zijn topvorm kan evenaren. Kenneth Perez moet het allemaal nog maar zien, zo gaf hij aan bij ESPN zondagavond.

Perez is in Dit was het Weekend dan ook spijkerhard in zijn oordeel over de aanvaller. “PSV heeft echt veel individuele kwaliteiten, behalve Lozano. Ik weet niet wat hij aan het doen is de afgelopen vier √† vijf wedstrijden, maar het lijkt helemaal nergens op. Hij lijkt wel een amateur. Het is krankzinnig, want ik ben best wel fan van Lozano”, aldus een zeer kritische Perez, die met de regelmaat van de klok ook zwart-wit in zijn mening dan wel analyses kan zijn.

Desalniettemin verwacht Kenneth Perez nog veel van Lozano de komende weken en maanden. “Op de moeilijke momenten staat hij op. Ik had ook wel iets van hem verwacht tegen Ajax vorige week, maar ik weet de laatste wedstrijden niet wat ik zie”, aldus een kritische Kenneth Perez over Hirving Lozano.


Vorig artikelPSV-iconen kijken naar ‘bolling van de bal’ en halen opnieuw uit naar Steven Berghuis
Volgend artikelBosz verdedigt Ramalho: ‘Hij zei ik scoor alleen op kunstgras’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in