Home Nieuws Kenneth Perez diep onder de indruk van Steven Bergwijn

Kenneth Perez diep onder de indruk van Steven Bergwijn

96
0

‘Als dit nu de jeugdopleiding van PSV zou moeten zijn, is het niet best gesteld op de Herdgang met het niveau daar’, zei Kenneth Perez begin 2018 over Steven Bergwijn, die hij een matige ontwikkeling vond doormaken.

Enkele weken later stelde de Fox analist zijn mening al wat bij na de twee zeer waardevolle doelpunten van Bergwijn op Spangen tegen Sparta, waar PSV niet best voor de dag kwam maar Bergwijn feitelijk met zijn opmars begon en doelpunten begon te maken. Een euvel waar het volgens Perez, waar Bergwijn op dat moment mee te kampen had.

Perez raakte gedurende de opmars van Bergwijn steeds enthousiaster en lijkt nu helemaal om. Perez is inmiddels diep onder de indruk.

“Dat was echt zo’n zaalvoetbalgoal. Ik zat te kijken en dacht: wauw! Wat leuk gedaan van Bergwijn”, aldus Perez bij FOX Sports. “Het begint met een verbazend goede pass van Hendrix. Je verwacht ‘m op de man en niet in de ruimte”, aldus Perez.

Volgens Perez zet Bergwijn precies op het juiste moment zijn sleepbeweging in. “Hij zet de actie in op het moment dat Sama moet draaien en hij rondt hem heel netjes af. De pass van Hendrix is heel erg goed, maar ook heel goed afgemaakt door Bergwijn”, besluit Perez zijn lofzang.


Vorig artikelSamenvatting | Heracles – PSV
Volgend artikelJan Poortvliet kijkt naar Lozano: ‘Die heeft een break nodig om de juiste honger te vinden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in