Home Nieuws Kenneth Perez begrijpt niet oproepen Til en Teze: ‘Individueel niet de beste...

Kenneth Perez begrijpt niet oproepen Til en Teze: ‘Individueel niet de beste spelers’

876
2

Kenneth Perez kan bondscoach Ronald Koeman wel volgen in zijn selectiebeleid.

Of Jordan Teze en Guus Til als grote afwezigen kunnen worden bestempeld valt nog te bezien maar feit is dat beiden niet door Ronald Koeman zijn opgenomen in de selectie voor de wedstrijden tegen Ierland en Gibraltar. Of Koeman het wel of niet zitten in beide spelers valt lastig te concluderen.

Kenneth Perez begrijpt in ieder geval waarom Koeman beide PSV’ers niet heeft opgeroepen. Perez beaamt dat PSV de beste ploeg van Nederland is maar stelt tegelijk vast dat PSV niet alleen maar de beste individuele spelers heeft. Bij ESPN legt Perez uit hoe hij naar het selectiebeleid van Ronald Koeman kijkt.


Vorig artikelGuus Til uitgeroepen tot Speler van de Week bij De Telegraaf: ‘Heb ik echt respect voor’
Volgend artikelBosz na vraag over Guus Til: ‘Iedere Nederlander die bij mij speelt hoort in het Nederlands Elftal’

2 REACTIES

  1. Snapt Perez wel waarom Brobbey en Bergwijn zijn geselecteerd? Ik nl niet. Gelukkig zijn ze niet ‘wedstrijdfit’ en krijgt een Dallinga de kans, die is tenminste in vorm!

  2. Dat is het grote probleem, waardoor Nederland nooit wereldkampioen wordt. Voetbal is een teamsport en geen sport waar de 11 beste voetballers samen proberen wereldkampioen te worden. Wat doe je dan als je 11 ontzettend goede spelers hebt die links voorin het beste tot hun recht komen? Perez praat dus onzin. Er moet gekeken worden naar de speelwijze en welke spelers op dit/dat moment het beste dat systeem kunnen spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in