Home Nieuws Kenneth Perez analyseert: ‘Het is heerlijk. Ik vind PSV echt heel erg...

Kenneth Perez analyseert: ‘Het is heerlijk. Ik vind PSV echt heel erg goed spelen’

1093
0

Kenneth Perez gaf dit weekend aan onder de indruk te zijn van het spel van PSV.

De ESPN analist ziet een totaal ander PSV dan vorig seizoen en geniet van de ploeg van Roger Schmidt. In het programma ‘Dit was het Weekend op ESPN’ was Kenneth Perez vol lof over het spel van PSV.

De analist zegt een ander elftal te zien met andere spelopvattingen en een andere voetbalintelligentie.

“Het is heerlijk. Vorig jaar hadden ze moeite met bijna iedere tegenstander. De tegenstander kreeg vaak de eerste en soms zelfs ook de tweede grote kans. Uiteindelijk scoorde PSV dan wel en werd het 2-0 of 3-0 ofzo. Ze voetballen nu alleen zo makkelijk. Ze winnen hun wedstrijden gewoon super easy.”

Perez ging verder en ziet dat het vertrouwen veel doet met de ploeg van Schmidt: “Er zit vertrouwen in dit team. Tegen Cambuur ook nog eens met vijf andere spelers. Het is echt heerlijk voetballen. Dit hebben we tijden niet bij PSV gezien. Het was altijd afwachten en dan kijken. Ik vind PSV echt heel erg goed spelen. Heel makkelijk. Natuurlijk was het tegen Cambuur dat weinig tegenstand bood, maar als je ziet hoe bedrijvig ze zijn en hoe dynamisch dit elftal is. Het is gewoon heel erg leuk om naar te kijken”, aldus Kenneth Perez.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here