Home Nieuws Kenneth Perez adviseert van Nistelrooij in te stappen als hoofdtrainer: ‘Wat kan...

Kenneth Perez adviseert van Nistelrooij in te stappen als hoofdtrainer: ‘Wat kan er misgaan?’

908
0

PSV lijkt opnieuw vol te gaan voor Ruud van Nistelrooij als hoofdcoach voor het nieuwe seizoen.

De trainer van Jong PSV heeft nog twijfels over het instapmoment dus het is nog maar de vraag of de Geffenaar gaat instappen. Van Nistelrooij heeft immers zijn pad uitgestippeld, gaf de jonge coach laatst al aan in gesprek met verschillende media.

Het zorgt voor discussie aan de bekende tafels der analisten. Kenneth Perez vindt dat Ruud van Nistelrooij de nieuwe trainer van PSV moet worden en niet zou moeten twijfelen over het instapmoment. Van Nistelrooij zou ‘in het diepe moeten springen’, zegt Perez.

Marcel Brands geeft hoog op van de kwaliteiten van de trainer van Jong PSV. Perez denkt dat dat niet verstandig is. “In het voetbal kun je toch bijna geen pad volgen?”, zegt hij bij Voetbalpraat op ESPN. “Er zijn gewoon dingen die op je pad kómen en dat kan je bijna niet timen.”

Perez denkt ook dat er een moment kan komen dat dat van Nistelrooij juist spijt krijgt van het niet tijdig instappen bij PSV 1. “Stel je voor: er wordt een trainer aangesteld en die is de komende jaren zo succesvol, dat je vier jaar moet wachten. Het is zo moeilijk om het uit te stippelen. Je bent nu al twee jaar coach bij Jong PSV, dus ga het gewoon proberen.”

Perez zegt dat van Nistelrooij juist nu opportuun moet denken over het aangebroken moment. “Wat dat betreft vind ik dat hij het gewoon moet doen. Stap erin en zet er dan ook nog een ervaren en zeer goede veldtrainer bij met Fred Rutten. Wat kan er dan mis gaan?”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here