Home Nieuws Kenneth Paal geniet maar stelt duidelijke doelen

Kenneth Paal geniet maar stelt duidelijke doelen

27
0

De selectie van PSV én jong PSV telt volop talenten. Eén van hen is de achttienjarige Kenneth Paal. De speler van Jong PSV is met de A-selectie mee op trainingskamp naar Malta en hoopt zo snel mogelijk de definitieve stap te maken naar de hoofdmacht.

Paal geniet met volle teugen maar heft zichzelf duidelijke doelen gesteld. “Vorig jaar was ik er bij de trainingsweek in de winter ook bij en speelde ik mee in een oefenwedstrijd. Alles was toen nieuw”, zegt Paal in het Eindhovens Dagblad. “Spelers als Georginio Wijnaldum en Memphis Depay gaven me tips en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Nu heb ik geen contact meer met hen, maar de sfeer binnen de ploeg is niet anders. Iedereen is met hetzelfde doel bezig en wil graag kampioen worden.”
Zelf wil Paal snel het voorbeeld van leeftijdsgenoot Bergwijn, die inmiddels tot de A-selectie behoort, volgen. “Je moet het zelf afdwingen. Soms moet je ook net het geluk hebben dat er een plekje openvalt, maar het gaat er in de eerste plaats om wat je zelf laat zien”, aldus de middenvelder.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here