Home Nieuws Kees van Wonderen kijkt uit naar meetmoment tegen PSV in het Philips...

Kees van Wonderen kijkt uit naar meetmoment tegen PSV in het Philips Stadion

276
0

Go Ahead Eagles neemt het in de laatste competitieronde van 2021 op tegen PSV.

De ploeg uit Deventer is aan een aardig seizoen bezig. Kees van Wonderen kijkt dan ook uit naar de wedstrijd in het Philips Stadion.

“We hebben ze een half jaar geleden goed bestreden”, zegt hij op de website van Go Ahead Eagles. “We konden ons toen goed in de wedstrijd vechten, mede in samenwerking met het publiek. In die wedstrijd gaven we onszelf de bevestiging dat we competitief zijn in de Eredivisie. We speelden erg goed.”

Van Wonderen beseft dat het een totaal andere wedstrijd gaat worden. “Wij moeten een heel goede dag hebben tegen PSV om een kans te maken. Het is niet voor niets de nummer één van Nederland. Ze zijn met een goede reeks bezig en daarnaast hebben we niet veel zwakke punten kunnen bespeuren bij de ploeg.”

“Wij moeten echt boven onszelf uitstijgen en zij moeten een wat mindere dag hebben. Een voordeel voor ons is dat ze wat jongens missen, maar ze hebben gigantisch veel kwaliteit en mogelijkheden om dat op te kunnen vangen. We moeten met een goed plan komen morgen, en we hebben wel een idee hoe we PSV tegemoet willen treden”, besluit hij.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here