Home Nieuws Keert Luckassen terug naar PSV? Verdediger uit beeld bij Anderlecht

Keert Luckassen terug naar PSV? Verdediger uit beeld bij Anderlecht

676
0

Mogelijk keert Derrick Luckassen dit transferwindow terug naar Eindhoven.

De verdediger is namelijk uit beeld geraakt in Brussel. De weinig stabiel presterende club uit de Belgische hoofdstad ligt bepaald niet op koers voor de prijzen en verslijt spelers tot en met.


Luckassen werd na een redelijk seizoen bij Anderlecht opnieuw gehuurd van PSV maar succes bleef nu wel uit. Anderlecht presteert matig en Luckassen is simpelweg overbodig geworden en zit soms niet eens meer bij de selectie van de Brusselse club.

Mogelijk keert Luckassen terug bij PSV. Volgens La Dernière Heure sluit Anderlecht een vervroegd vertrek niet uit omdat de club een andere koers wil varen. PSV heeft wellicht baat bij de terugkeer van Luckassen omdat de spoeling achterin dun is.

De club uit Brussel geeft andere spelers de voorkeur momenteel en ziet verschillende geblesseerde spelers terugkeren. Luckassen begon goed aan het seizoen en was lang basisspeler, maar is na de verloren partij tegen Club Brugge uit beeld geraakt. Luckassen kwam sinds begin oktober nog maar één keer in actie voor de kwakkelende club. De laatste weken is het helemaal kommer en kwel geworden voor Luckassen want hij maakt al vrijwel geen deel meer uit van de Brusselse selectie.


Facebook Comments