Home Nieuws Keert Branthwaite terug naar Everton nu Boscagli langzaam fit geraakt?

Keert Branthwaite terug naar Everton nu Boscagli langzaam fit geraakt?

1496
0

Het vizier op het nationale en internationale clubvoetbal is inmiddels gekeerd en gericht op de wereldbeker wedstrijd in Qatar.

Echter betekent dat niet dat er minder ontwikkelingen in het clubvoetbal gaande zijn. Zo ook bij PSV want op de achtergrond is de directie van de club druk doende voorbereidingen te treffen voor deel twee van het lopende seizoen, waarin nog maar liefst 20 competitiewedstrijden te spelen zijn. Dat PSV nog alle kansen heeft op de landstitel, behoeft geen uitleg meer.

De vraag is hoe de ploeg stabieler gaat worden en welke verdedigers ervoor moeten gaan zorgen dat de defensie minder tegendoelpunten te verwerken krijgt. Het is vrijwel zeker dat verdediger Olivier Boscagli na de winterstop weer wedstrijden voor PSV kan gaan spelen maar de vraag is wel of de Fransman meteen een meerwaarde zal zijn gezien zijn lange revalidatie. Dat kan weer effect hebben op het verblijf van Jarrad Branthwaite in Eindhoven. Mogelijk keert de Brit terug naar Everton in verband met een gebrek aan speeltijd. Immers, met Boscagli aan boord zouden er vijf centrale verdedigers zijn waar Ruud van Nistelrooij de beschikking over heeft.

‘Met name in de verdediging kon er nog wel eens een transitie plaatsvinden, denkt ook journalist en PSV-watcher Rik Elfrink. ‘Duidelijk is dat er bij PSV in de defensie iets kan gebeuren, waarbij de club niet volledig op de terugkeer van Boscagli kan gokken, schrijft Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. Branthwaite gaat misschien weg en in dat geval moet PSV zich versterken’, besluit Rik Elfrink.


Vorig artikelMarco van Ginkel in de nadrukkelijke belangstelling van Vitesse, Cocu gaat voor transfer van Ginkel
Volgend artikelItaliaanse kampioen AC Milan te gast in het Philips Stadion, alle activiteiten staan in teken van oud&nieuw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in