Home Nieuws Keeperswissel dreunt na: ‘Jeroen Zoet kan nooit meer keepen bij PSV’

Keeperswissel dreunt na: ‘Jeroen Zoet kan nooit meer keepen bij PSV’

111
0

Journalisten en analisten verwijten supporters vaan zwart-wit meningen te verkondigen en zonder nuance te oordelen.

Echter zijn er ook journalisten en analisten die vaak én van mening en standpunt veranderen én daarbij de nuance uit het oog verliezen. Her en der wordt verkondigd dat Jeroen Zoet nooit meer voor PSV kan en wil keepen terwijl de geboren PSV’er een lichtend voorbeeld is van een professional die zich niet zomaar uit het veld laat slaan. Niemand kan in de toekomst kijken maar dat Zoet een vervelende periode tegemoet gaat mag duidelijk zijn. Maar nooit meer een wedstrijd voor PSV spelen terwijl je op de loonlijst staat en dus prestaties moet leveren, is weer het andere uiterste.

Zoet wil zich revancheren en terug knokken nadat hij zes jaar onder de lat heeft gestaan bij de club waar hij groot is geworden. Bovendien is het aan Zoet zelf of hij wel of niet onder Mark van Bommel zijn positie als eerste doelverdediger wenst te heroveren.

De keeperswissel bij PSV houdt de gemoederen in ieder geval flink bezig. Jeroen Zoet kreeg tegen Willem II afgelopen zondag pas 30 minuten voor de aftrap te horen dat hij niet tweede, maar derde keeper was en daar wordt her en der natuurlijk een oordeel over geveld. Aan tafel bij het Sportforum van de NOS spreekt men schande van de actie van Mark van Bommel.

“Bij een plaatselijke vierdeklasse amateurs wordt dit beter gedaan dan bij het grote PSV. Ik vond het echt gênant”, zegt Algemeen Dagblad-journalist en VI journalist Freek Jansen aan tafel bij Sportforum van de NOS. Ook Christian Wielaert is het eens met Jansen en verwijt van Bommel slecht handelen. “Het leed is al geschied. Het is vrijdag al misgegaan, toen hadden ze tegen Zoet moeten zeggen: blijf lekker thuis.”

De gebroeders van de Kerkhof stelden gisteren ook vast dat de situatie rond Zoet en van Bommel een dieptepunt heeft bereikt. Toch houden de tweeling broers de trainer van PSV de hand boven het hoofd. Ze verwachten dat Mark van Bommel de situatie nog kan keren. De broers hebben wel alle begrip voor de wisseling van de wacht onder de lat.

Ook Ronald Waterreus vond het belachelijk dat Van Bommel met de verklaring kwam dat hij Zoet buiten het zicht van de camera’s wilde houden. “Jeroen kan nooit meer keepen bij PSV, want als trainer ben je dus schijnbaar bang dat hij op de bank een keer in beeld genomen wordt. Als je hem de volgende keer opstelt, wil je dan achter gesloten deuren spelen ofzo? Want dan komt hij ook in beeld.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here