Home Nieuws Keepersporbleem opgelost? PSV slaat dubbelslag met komst ervaren Argentijnse Nice doelman

Keepersporbleem opgelost? PSV slaat dubbelslag met komst ervaren Argentijnse Nice doelman

2010
0

PSV heeft een heus keepersprobleem. Dat viel afgelopen week te lezen in de nieuwste editie van Voetbal International.

Daar lijkt vooralsnog een einde aan te zijn gekomen met de komst van de Argentijnse keeper Walter Benítez. Zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melden de komst van de ervaren keeper die overkomt van Nice, de club van Pablo Rosario.

Benítez is een ervaren doelman van 29 jaar oud. De sluitpost speelde vanaf 2016 187 keer voor Nice gekomen en kan transfervrij worden overgenomen. PSV is al akkoord met de speler en dus kunnen we gerust spreken van een dubbelslag. Het keepersprobleem is immers opgelost door middel van het aantrekken van een ervaren doelman en er behoeft tevens geen transfersom te worden betaald aan de club uit het zuiden van Frankrijk.

In Ligue 1 geldt Benítez als een sterke doelman met kwaliteiten. De Argentijn heeft een sterk seizoen in Frankrijk achter de rug. In 36 competitiewedstrijden incasseerde hij 35 tegentreffers en hield hij veertien keer de nul. Benítez verloor de bekerfinale met Nice maar wist zich wel te plaatsen voor Europees voetbal. De Argentijn zou deze week naar Eindhoven afreizen om het restant van de deal te gaan afronden.


Vorig artikelLuuk de Jong hot in Mexicaanse media, kleine rel rond de Jong de kiem in gesmoord
Volgend artikelBoy Waterman keert terug bij PSV, wordt Waterman derde of toch tweede keeper?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in