Home Nieuws Karim Rekik speelt in Nederland alleen voor PSV: ‘Feyenoord geen optie, alleen...

Karim Rekik speelt in Nederland alleen voor PSV: ‘Feyenoord geen optie, alleen terug naar PSV’

7671
0

Karim Rekik is al een jaar of 5 geleden vertrokken uit Nederland en maakt inmiddels onderdeel uit van de selectie van Sevilla. Rekik heeft al een heel voetballeven achter de rug na zijn vertrek uit Eindhoven.

Toch denkt Rekik nog vaak terug aan zijn periode in Eindhoven. Het Eindhovens Dagblad sprak met Rekik over de wedstrijd tussen Feyenoord en Marseille maar Rekik keek ook terug op zijn periode bij PSV. Mocht een terugkeer naar Nederland in beeld komen, zal Rotterdam geen optie voor hem zijn. “Als ik ooit terugkom naar Nederland, dan kan dat alleen bij PSV zijn. Niet omdat ik Feyenoord niet waardeer, maar ik ben in Eindhoven echt doorgebroken en heb van Phillip Cocu en Marcel Brands de kans gekregen om de top te halen. De ontlading daar na de titel in een fantastisch jaar, ga ik nooit meer vergeten. PSV paste bij mij als persoon ook gewoon heel goed. De rust, het relativeren en toch alles doen om de top te willen bereiken, dat sprak me enorm aan.”

Rekik is een gewaardeerde kracht in Sevilla, waardoor hij ook het Nederlands elftal niet uit zijn hoofd zet. “Als ik fit ben, speel ik bij een van de topploegen in de Spaanse Eredivisie. Ik ben gewoon volledig bezig met goed presteren bij Sevilla en sta uiteraard open voor een rol voor Oranje, mocht dat in de toekomst weer een keer aan de orde komen”, aldus Karim Rekik tegenover het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box