Home Nieuws Karim Rekik, nog altijd warme gevoelens voor PSV

Karim Rekik, nog altijd warme gevoelens voor PSV

378
0

Karim Rekik is alweer enkele jaren weg uit Eindhoven maar de club heeft nog altijd een speciaal plekje in zijn hart.

De nog altijd maar 24 jarige verdediger denkt nog vaak terug aan zijn jaren bij PSV. “Je gaat PSV als club pas écht waarderen als je er niet meer speelt”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

“In het buitenland merk je wel dat de weerstand in competities toch even anders is. Freiburg-uit en Augsburg-uit ofzo? Het klinkt makkelijk, maar ga er maar aanstaan. Voor elk punt moet je hier knokken.”

Rekim komt in de Bundesliga zijn oud-ploeggenoot Bruma tegen. De twee zien en spreken elkaar zo nu en dan. “Af en toe spreken we af”, aldus de verdediger. “De klik tussen ons is er altijd geweest. Jeffrey is een beresterke vent en een superprof. Ik speelde altijd graag met hem.”

Rekik houdt met name aan het tweede seizoen bij PSV een goed gevoel over. “We hadden toen een ploeg zoals je die in het huidige voetbal niet vaak meer meemaakt. Naar de club gaan, dat voelde alsof je lekker naar je vrienden ging. Met Jetro (Willems, red.) en Memphis klikte het ook en bij PSV had je bijvoorbeeld met teammanager Mart van den Heuvel iemand voor wie echt niks teveel was. Phillip Cocu had een natuurlijk overwicht, bracht rust en paste perfect bij ons.”


Vorig artikelReportage PSV TV: De ontknoping in Milaan
Volgend artikelYouri Mulder adviseert Arjen Robben naar PSV terug te keren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in