Home Nieuws Karim Rekik en Jeffrey Bruma trainen onder toeziend oog van Duitse politie

Karim Rekik en Jeffrey Bruma trainen onder toeziend oog van Duitse politie

282
0

Karim Rekik en Jeffrey Bruma zijn al weer enkele jaren actief in de Duitse Bundesliga. Beide centrale verdedigers werden in 2015 kampioen met PSV.

Zowel Rekik als Bruma zijn in Duitsland na een lange periode van inactiviteit weer begonnen met trainen. Wel is het schema aangepast en wordt er onder strenge bewaking bekeken of alles volgens de voorschriften gaat.


“We zijn als voetballers gewend aan politiebusjes, maar nu stond er eentje bij onze training en keek een agent of we ons wel aan de regel houden om anderhalve meter uit elkaar te blijven. Daar houden we ons goed aan”, zegt Karim Rekik in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“We mogen sinds deze week weer op de club trainen en doen dat in drie groepen van acht, die om het uur aanwezig zijn. Daarbij moeten we voldoende afstand houden, dus we doen geen positiespellen met duels bijvoorbeeld. In de trainingen zijn er veel oefeningen die normaal gesproken horen bij de voorbereiding op een nieuw seizoen”, aldus Rekik.

Ook Jeffrey Bruma doet uit de doeken hoe zijn trainingen bij Mainz er uit zien. Tegenover de NOS vertelde Bruma over zijn eerste dagen bij Mainz. Klik op de Tweet om het item van de NOS te bekijken.


Facebook Comments Box